Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Macska kezdetek....

Előszőr is tudd hogy a macska nem olcsó mulatság ott vannak az oltások,az alapkellékek(etető-itatótál,macskafésű,alomtál,alom,játék,táp,hámilletve póráz nyakörv)

Viszont Nagyon aranyos és boldogságot visz a hétköznapjaidba.

Ne agy neki túl sok ennit de ne koplald,Ne agy neki Csokit mert mérgezőrá ha sok benne a kakaó sőt nem is érez annyira édeset,Ne agy neki sok tejet mert hasmenése és lehet hogy allergiás is rá.Vizet adj neki!Csinálj Neki házikot a macskák nem mindig választják a házikójukat de szeretik az ágyat,kosarakat,DOBOZOKAT Mindig máshol alszanak!

Oltások 3hónaponta féregtelenítés,évente 2szer beoltani macskanátha ellen!

Ha utazni mész vele rakd bele a hordozoba és hogy ne nyávogjon szegényke annyira még kiskorába barátkoztasdd meg vele a hordozót  legyen az alvóhelye.

Ha beteg vidd el az állatoroshoz mert ő tudja mit kell tennie!Nem fog meggyógyulni magától tapasztalatból mondom kicsit sokat kérnek de inkább legyen meg bundás barátod mint hogy az örökvadászmezökőn legyen!

Ha a macska benti még kis korában vidd el sétáltatni hogy ne legyen rossz kedve!Nem minden macska szeret pórázonlenni..

Ne költs pénzt játékokra magad is csinálhatsz!

Hát ennyilehet még írok!

https://cicacatsmacska.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

To flecainide agency executioner's comparison.

(ejadutamabxol, 2019.03.13 11:42)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

nics m. u.45

(ohegou6, 2011.12.30 18:00)

w5uhw55w